08 marzo, 2009

28è FESTIVAL DE JAZZ, Terrassa


No tot és electrónica, a Terrassa de fa anys el mes de març, és el més del jazz. Activitats a la nova jazz cava, i activitats al aire lliure (i gratuïtes) com el ja tradicional picnic jazz. Diumenge 22, el Pícnic·Jazz celebra enguany l'onzena edició. Jazz i lleure al Parc Vallparadís en la proposta més popular i multitudinària del Festival. A partir de les onze del matí i fins el vespre, música en viu amb un menú ben complet. La Locomotora Negra, degana del jazz orquestrat català, obrirà la festa amb el swing com aperitiu. El primer plat tindrà sabor a R&B amb l'estrena del projecte a nonet de Dani Nel·lo & Myriam Swanson. La presentació de "Sha-man" de la banda Triphafic en serà el segon plat, de regust fort i contundent. Ni carn ni peix, inclassificable. I les postres més dolces arriben amb Deborah Coleman. La cantant i guitarrista nord-americana clourà a ritme de blues un àpat suculent. Les estovalles, plats i olles ja els hi posareu vosaltres. Nosaltres us oferim qualitat musical i bon rotllo, Fira del Disc i la 4a edició del Pixel·Jazz, el concurs fotogràfic al Parc. No hi falteu!
Si surt el sol, és una bona ocasió, per estirar-te a la gespa, amb una bona copa de vi i deixar-te en dur per la música acompanyats dels nostres veïns, de les nostres mascotes i dels nostres amics!

4 comentarios:

Trestrazos dijo...

Ooh Montse!! Fa anys i panys que vull anar al Festival de Jazz de Terrassa!! M'encanta el Jazz i m'encantaria aquest festival!! Ja és perquè tenim la kdd... que si no... hagués estat una ferma proposició!!
Mmmmua!!

montse dijo...

Aquest parc és el que tinc davant de casa! Cada any hi passem una bona estona, música, botifarrada...
Quan vulguis.. ja ho saps!

Trestrazos dijo...

Mmmmm... 2010: Jazz Terrassa... què et sembla?? :D

montse dijo...

jejeje fantààààstic!!!